De opleiding mobiele gedragstherapie start terug op vrijdag 18 januari 2019.

De folder kan u hier downloaden.

Indien u interesse heeft om deel te nemen graag een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beste Leden,

Wat de telefonische permanentie van ons secretariaat betreft zal u ons voortaan kunnen bereiken op dinsdagvoormiddag van 9-11.30 u, donderdag 9-12 u en 13-16 u en vrijdagvoormiddag 9-12 u. 

Nieuw adres vanaf 01 februari 2018  : 
VVGT, Festraetsstraat 48 A te 3800 Sint- Truiden. Telefoon nr: 0468/32.62.17.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met collegiale groeten,

Het bestuur.

 

 

Beste collega's,

Onze nieuwe webstek is een FEIT. Als u dit leest bent u hem zelfs op dit eigenste ogenblik aan het bewonderen. De website is ietwat verschillend van de oude in die mate dat u zich als lid/erkend lid ZELF moet registeren om te worden opgenomen in de verwijslijst en het ledenbestand van onze website. Dit biedt het grote voordeel dat u voortaan zelf kan beslissen of en met welke gegevens u op de website zal worden opgenomen.

U kan de handleiding om u te registreren en uw gegevens aan te passen hier terugvinden. De registratie houdt in dat u  al de gegevens invult en op de knop registreer drukt. U kiest zelf uw gebruikersnaam en paswoord (deze van onze oude website zijn dus niet meer geldig). Als beveiliging moet uw registratie nog door de secretaris worden goedgekeurd en daarna bent u officiëel geregistreerd.

Succes! Voor vragen kan u zich steeds richten tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel plezier bij het surfen op onze digitale golven.

Het Bestuur VVGT

Tijdschrift gedragstherapie

Het tijdschrift Gedragstherapie verschijnt driemaandelijks en bevat artikelen over gedragstherapeutisch onderzoek en klinische toepassingen hiervan. Boekbesprekingen en een forumrubriek zijn ook vaste onderdelen. Regelmatig verschijnt er een themanummer.

Alle leden van de VVGT ontvangen dit tijdschrift omdat het een onderdeel uitmaakt van het lidmaatschap.

Bij de stichting Tijdschrift Gedragstherapie kunt u meer informatie krijgen over het tijdschrift en de abstracts opvragen van verschenen artikels.

Bij de uitgeverij Boomuitgevers Amsterdam kunt u eerder verschenen exemplaren bestellen of een abonnement zonder lidmaatschap van de VVGT nemen op het tijdschrift.

www.tijdschriftgedragstherapie.nl

Directe link naar Tijdschrift Gedragstherapie voor VVGT-leden.

Relevante literatuur

Collega Francis de Groot zorgde voor een up to date lijst van links naar gedragsanalytische tijdschrijften (augustus 2007). In het bijzonder wordt de aandacht gevestigd op een gloednieuw gedragsanalytische tijdschrift over gokken, dat gratis on line beschikbaar is: http://www.agb-journal.com/issues.html. Om de volledige lijst van links naar tijdschriften te raadplegen, downnload de bijlage. 

De website van het Centrum Cognitieve Gedragstherapie (in Nederland) vindt u door op de volgende link te klikken.

Bent u op zoek naar meer vakliteratuur, dan raden we deze link naar Dirk Hermans aan.

Deze link brengt u naar een interessante les over positieve bekrachtiging.

Kunt u ons nog interessante gedragstherapeutische literatuur signaleren? Of bezocht u nog interessante met gedragstherapie verwante websites? Geef ons dan een seintje!

 

Subcategorieƫn

Publicaties voor therapeuten