Workshop PTSS-behandeling bij persoonlijkheidsproblematieken

Koen Korevaar - UPC Duffel  

Het behandelen van posttraumatische-stressstoornis bij persoonlijkheidsproblematiek en risicogedrag (bijvoorbeeld zelfverwondend gedrag) kan veel vragen oproepen. Is het veilig om trauma’s te behandelen als er ook suïcidegedachten of zelfverwondend gedrag aanwezig is? 

New Project
New Project
09u30 - 16u30
New Project
UPC Duffel, Stationsstraat 22 - 2570 Duffel
€ 120,00
€ 110,00
€ 180,00

Dient zo snel mogelijk overgegaan te worden tot PTSS-behandeling of moeten eerst vaardigheden aangeleerd worden in het kader van stabilisatie? In deze workshop worden handvaten aangereikt voor PTSS-behandeling bij risicovol gedrag en persoonlijkheidsproblematiek, vanuit het kader van dialectische gedragstherapie. Er wordt zowel een theoretisch kader aangereikt, alsook geoefend met specifieke vaardigheden die een behandelaar kan inzetten in het uitvoeren van traumabehandeling bij deze doelgroep.

Koen Korevaar werkt voor Spinakker 2 (UPC Duffel) waar hij dialectische gedragstherapie en PTSS-behandeling combineert bij patiënten met borderline persoonlijkheidsproblematiek. Hij is gedragstherapeut (supervisor VVGT) en EMDR-practitioner. 

Inschrijven

Member Type